Categorii Produse

350 SLC WORLDWEL

350 SLC WORLDWEL / COREA DE SUD

INVERTOR SUDURA MIG-MAG 350 A
Optimizat pentru sudarea oțelului carbon si a oțelului inoxidabil

500 LC2 WORLDWEL

500 LC2 WORLDWEL / COREA DE SUD

Este un invertor pentru sudarea MIG/MAG (in mediu protector de gaz, cu gaze active sau inerte), destinat sa lucreze cu precadere in santierele navale cat si in constructiile metalice de orice natura. Invertorul are o comportare foarte buna in procesul de sudare, este fiabil si prezinta un bun raport calitate/pret.

MIG 200 Synergic JASIC

MIG 200 Synergic JASIC / CHINA

Jasic Mig 200 Synergic este un aparat de sudura multi-proces din gama profesionala; are caracteristici excelente la sudura si performante deosebite atat pentru procedeele de sudura MIG-MAG, cat si pentru procedeele TIG DC Lift si MMA.

JASIC MIG 350 JASIC

JASIC MIG 350 JASIC/CHINA

Aparat de sudura MIG MAG / TIG / MMA - JASIC MIG 350 (380V) PROFESSIONAL tip invertor, recomandat pentru sudura in mediu protector a oricarui tip de material, echipat cu componente IGBT.

JASIC MIG 400 RA JASIC

JASIC MIG 400 RA JASIC / CHINA

Aparat de sudura MIG-MAG / MMA tip invertor, recomandat pentru sudura in mediu protector a oricarui tip de material, echipat cu componente IGBT puternice, pentru performate si suduri excelente

MIG/MAG 400 A CU CONTROL SINERGIC

MIG/MAG 400 A CU CONTROL SINERGIC

Compact MIG 400 K Compact MIG 400 D / DW Prin proiectarea robustă și compactă, aceste mașini sunt predestinate pentru a fi utilizate în atelierele de reparatii auto, în industria de servicii și reparații, precum și în industria de producție.

SURSA SUDURA MIG/MAG 450 A CU CONTROL SINERGIC AUTOMAT

SURSA SUDURA MIG/MAG 450 A CU CONTROL SINERGIC AUTOMAT

Seria OptiMIG 351/451/551 este alcătuită din unități de sudare MIG / MAG cu control treptat de la 350 la 560 A pentru curentul de sudare. Panou de control simplu și explicativ, cu butoane funcționale foarte mari. Setarea precisă a curentului de sudură se face in trepte.

INVERTOR SUDARE SpeedMIG touch 552 DW / 550 A/ MERKLE

INVERTOR SUDARE SpeedMIG touch 552 DW / 550 A/ MERKLE

Afișaje LED mari cu indicație prealabilă pentru curentul de sudură, tensiunea de sudare, viteza de alimentare a sârmei, grosimea materialului. Funcție de menținere automată (salvează ultimii parametri de sudare afișați).